Specialismen

Van der Ham B.V. is gespecialiseerd in reparaties van profiel, polyester en kunststof, aanpassingen aan in- en exterieur en de opbouw en reparatie van racewagens.

Profiel reparaties

Voor vrijwel iedere soort plaatwerk is een reparatiemethode mogelijk. Van gladde structuur tot hamerslag, elke structuur kunnen wij terugbrengen in de originele staat. 
Wij hebben jarenlange ervaring met deze fraaie techniek om caravans en campers te herstellen. Deze profielreparaties worden vrijwel altijd door de verzekering vergoed en erkend. 

Hoe werkt het?

Reparatie 1Reparatie 2Reparatie 3


Reparatie 4
Schadeplekken, zoals scheuren, gaten en deuken, herstellen we met behulp van een speciale mal. Na het markeren van het profielpatroon dient hetzelfde profiel als kopie voor het herstel van het beschadigde deel. Het gebied wordt ingesmeerd met een speciale pasta zodat een mal met dezelfde structuur ontstaat. Daarna wordt het beschadigde gedeelte bewerkt met een vulmiddel en wordt de mal op het vulmiddel geplaatst en vacuüm gezogen. Hierdoor keert de oorspronkelijke structuur terug. Na de uitharding wordt de schadeplek bijgewerkt en voorbehandeld en in de juiste kleur gespoten.

Verder zijn wij gespecialiseerd in:

Polyester reparaties bij schade aan boten, jetski’s en paardentrailers.

Kunststof reparaties op bumpers van auto’s, caravans en campers.

Aanpassingen aan in- en exterieurWie aanpassingen op camper of caravan wil doorvoeren is voor de uitvoering bij Van der Ham B.V. aan het juiste adres. Hoe ingrijpend ook, wij vinden er altijd een oplossing voor; van het creëren van extra opbergruimte tot het bouwen van een luchtveringssysteem. 

Opbouw en reparatie racewagens

Door onze jarenlange ervaring in de autoracerij hebben wij ons ook gespecialiseerd in het bouwen van auto’s voor deze tak van sport. U kunt bij ons eveneens terecht voor onderhoud en reparatie van racewagens.

Spuiterij closeSpuiterij (naar links kijkend)

De spuiterij neemt een centrale positie in bij Van der Ham B.V. De meest uiteenlopende onderdelen ondergaan hier een complete metamorfose.


© Van der Ham Mijdrecht