Voertuigen

Auto’s

Zowel bij onderhoud als schade aan uw auto werken wij volgens de BOVAG-voorwaarden. Desgewenst zorgen wij voor vervangend vervoer.

Van der Ham B.V. voert zowel kleine als grote onderhoudsbeurten uit, verzorgt de APK, repareert of vervangt defecte onderdelen en regelt schadeherstel.

Caravans/vouwwagens

Het onderhoud en schadeherstel van caravans en vouwwagens behoort al geruime tijd tot onze specialiteiten.

Wij voeren vakantiebeurten cq veiligheidskeuringen uit op basis van BOVAG-regels. Wij bevelen een afwisseling van keuring en onderhoud aan. In het ene jaar een keuring en het jaar daarop een volledige onderhoudsbeurt. Daarbij wordt het complete voertuig gecontroleerd.

Details keuring/onderhoudsbeurtCampers

Van der Ham B.V. beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van campers. Wij bieden talloze mogelijkheden van een eenvoudige onderhoudsbeurt tot de meest gecompliceerde aanpassingen aan in- en exterieur.

Meer details

Aanhangwagens

Van der Ham B.V. is een erkend adres voor onderhoud aan aanhangwagens, boottrailers en paardentrailers. Ook kleine defecten aan deze voertuigen kunnen door onze monteurs worden verholpen. Steeds staat voorop dat u weer zo spoedig mogelijk gebruik kunt maken van uw voertuig. Aarzelt u niet bij ons langs te komen voor het inwinnen van meer informatie.

© Van der Ham Mijdrecht